Cuki Bagoly

Cuki Bagoly

A párizsi divathét 25 legizgalmasabb táskája

2016. október 08. - Cuki Bagoly

Javában benne vagyunk az őszben, a tavaszi divat kollekciók bemutatása már a végéhez közeledik, de a 2017-es táska trendek terén még a héten lezajlott Párizsi Divathét tartogatott izgalmakat. Lássuk melyek voltak a legérdekesebbek.

parizs.jpg

EXTRÉM MÉRETEK

A héten divatbemutatók sorát New York, Milano és London után a Párizsi Divathét zárta, melyen sorra vonultak fel a neves gyártók 2017 tavaszi kollekciói. A kiegészítők terén az eseményt leginkább az extrém méretek jellemezték. A táskák közül láthattunk itt a nyakba akasztható mikro mérettől egészen a hatalmas, cipelős darabig mindenfélét. Ember, akarom mondani nő legyen a talpán, aki tavasszal meg tudja majd találni a hozzá illő és trendi darabot.

AZ ELEGÁNSTÓL AZ EXTRAVAGÁNSIG

Visszatérnek a hagyományos, sima, letisztult formák, az elegáns, visszafogott díszítések. Az előző szezonból átmentett rojtok is szolidabban jelennek meg. Az extrémitás inkább a méterekre jellemző, mely a megfizethető árú trendekben majd a boltokba kerülve feltehetően veszteni fog erőteljességéből a funkcionalitás javára.

A 25 LEGIZGIBB (GALÉRIA)

Lássuk hát melyek voltak a heti legizgalmasabb táska újdonságok. Kattints a képre a galéria megnyitásához!

forrás: [link]

Blog ajánló: a táskák világa

A bejegyzés trackback címe:

https://cukibagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6911780037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása