Cuki Bagoly

Cuki Bagoly

Ki utazik veled? Talán Louis Vuitton?

2016. május 16. - Cuki Bagoly

A külföldi PurseForum legnépszerűbb hírfolyama az olvasók által beküldött LV táskák lettek. Küldjetek Ti is képeket!

lv.jpg

"Útitárs(ka)"

A külföldi PurseForum legnépszerűbb hírfolyama lett, ahol arra buzdították az olvasókat, hogy küldjenek képet a Louis Vuitton táskájukról az autóban, vagyis a „Ki utazik veled az utas ülésen?” A beküldött képeket ti is megnézhetitek most. Találunk közöttük számos érdekes, és persze értékes darabot. Itt a jó öreg Watercolor Speedy, a gyönyörű Twist GM és a Palm Springs hátizsák is.

Küldjetek képeket ti is!

Arra gondoltam, hogy ebből az ötletből kiindulva Ti is küldhetnétek képet kedvenc táska útitársatokról. Természetesen nem kell LV-nek lennie, elég az is, ha nagyon szeretitek. Várom a fotókat a cukibagoly (kukac) gmail.com címre. A beérkezett képekből aztán egy hasonló bemutatót kerítek majd. Utazásra és fotóra fel!

forrás: [link]

Blog ajánló: a táskák világa

A bejegyzés trackback címe:

https://cukibagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr538720164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása