Cuki Bagoly

Cuki Bagoly

A legdrágább 2016 őszi táskák

2016. augusztus 19. - Cuki Bagoly

A luxuscikkek egy szűk rétegnek szólnak, de tömegek áhítoznak érte. Nincs ez másképp a női táskákkal sem. Annak ellenére, hogy a termékek minden szezonban egyre drágábban lesznek, a neves gyártók árai szép lassan kiegyenlítik egymást. Kíváncsi vagy rá, hogy melyikek a legdrágább online is megvásárolható női kézitáskák? Nyisd meg a galériát (árak)!

legdragabb2016.jpg

Csökkent a kereslet

Ha az elmúlt években nyomon követtük a különböző luxus táskák piacát, köztük az egyedi és néha már túldíszített darabokat is, akkor azt láthattuk, hogy nemcsak az árak egyenlítődtek ki, de sokkal kevesebb modell jutott el belőlük a külföldi nagy webáruházakba. Ennek oka nem csak az lehetett, hogy egyre csökkent a kereslet – elsősorban az Egyesült Államokban – az ilyen árucikkek iránt, de a gyártók is egyre szokványosabbnak ítélték ezeket.

Egyre drágábbak?

Habár a táskák minden szezonban egyre drágábbnak tűnnek, itt a bizonyíték rá, hogy ez a tendencia idén ősszel megfordulhat. No, nem a Hermès Birkin táskájára gondolok, ami továbbra is az eddigi legmagasabb áron kapható, hanem olyan gyártókéra, mint a Fendi, vagy a Givenchy, akik kezdik mérsékelni az árcédulán levő nullák számát.

Galéria

Bármi is ennek az oka, kattints és nézd meg az őszi kollekciók legdrágább darabjait az egyes kategóriákban. Kattints a képre:
forrás: [link]

Blog ajánló: a táskák világa

A bejegyzés trackback címe:

https://cukibagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2010427366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása