Cuki Bagoly

Cuki Bagoly

Louis Vuitton nyári kollekció

2016. április 23. - Cuki Bagoly

A neves gyártók mindig is kedvelték a nyomatos mintákat, amik soha sem mennek ki a divatból. A Louis Vuitton napokban bemutatott nyári kiegészítő kollekciója is ezt a vonalat követi, izgalmas, új, merész színekkel és formákkal. Nézzünk bele a 2016 nyári katalógusba!

lv-summer.jpg

2016 nyár

Sokféleképpen lehet megnyitni egy új szezont, de úgy látszik a nagy táska gyártók mintha összebeszéltek volna, és a kedvenc bemutatkozása szinte mindnek egy anyagnyomatos (printelt) modell. A szezonalitást itt az új színek kombinációja adja, így lényegében egy új táska születik a megszokott modellből. A vásárlók pedig úgy érezhetik, hogy ezeket a limitált darabszámú kiadásokat azonnal meg kell szerezniük.

A Louis Vuitton az elmúlt napokban mutatta be új nyári táska és kiegészítő kollekcióját, és úgy tűnik, hogy forró nyarat jósolnak ez évre. A pálmalevelek árnyékában hűsölhetünk, miközben a vízcseppek felforrósodnak a medence partján. Az égető piros és a hűsítő kék kontrasztja szinte megbabonázza a szemet. Lessünk bele az LV friss katalógusába.

forrás: [link]

Blog ajánló: a táskák világa

A bejegyzés trackback címe:

https://cukibagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr508649866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása