Cuki Bagoly

Cuki Bagoly

Jó nő akarok lenni

2016. április 02. - Cuki Bagoly

Sokan vitatkoznak azon, hogy mitől is lesz „jó nő” valaki. Úgy gondolom, hogy nincsen általános szabály rá. Van azonban pár dolog, amit ha betartasz, akkor saját magadat jobbnak fogod tartani, és hidd el, ez után mások is azt gondolják majd, hogy „jó nő” vagy. Az 5 legfontosabb dolog a nőiességhez.

jono.jpg
Az hogy jó nő vagy, nem azt jelenti, hogy a munkások utánad füttyentenek a lapátjuk mellől, amikor elmész mellettük. Ekkor legfeljebb túl kihívóan öltöztél. Lássuk mi az az 5 dolog, ami igazán nőiessé, és vonzóvá tesz téged.

Mosolyogj!

A közhiedelemmel ellentétben a férfiak nem a fenekedet fogják megnézni először. A felmérések szerint inkább az összhatást, majd pedig az arcot figyelik. Ezért fontos, hogy csinos legyél, és legyen kisugárzásod. Ha már a külső megfogta őket, a belső megtartja, vagyis elengedhetetlen, hogy egy nő kedves és mosolygós legyen.

Mosolyogj minél többet! Persze nem kell erőltetni, a bájvigyor a legrosszabb. Gondolj arra, hogy éppen jó kedved van, még ha nincs is úgy. Ehhez keress valami pozitív dolgot és merülj el abban. A mosoly rád is visszahat, és így még vidámabb és magabiztosabb leszel tőle.

01.jpg

Légy nyitott

Járj nyitott szemmel a világban, figyelj másokra, a problémáikra, az örömeikre. Osztozz velük a bánatukban és a derűben is. Soha ne játszd meg magad, inkább legyél a legjobb önmagad, amit csak tudsz. Mutasd meg a világnak azt is, amit szeretsz, és hogy hogyan kell azt szívből csinálni. Hidd el, senki nem fog érte utálni, sőt inkább felfigyelnek rád és egy kicsit önmagukra is. Ne azzal törődj, hogy mit mondanak mások, hanem azzal, hogy mit gondol rólad az, aki igazán szeret.

02.jpg

Legyél ápolt

Az egyik legfontosabb dolog a szépséghez, hogy ápolt legyél. Igen, erre bizony egy kis időd rá kell szánni. A hajad legyen mindig rendezett és tiszta, találj magadnak egy könnyen elkészíthető frizurát, ami jól áll. A sminkeléssel azért ne ess túlzásokba, de ne maradjon el az se, legyen természetes hatású. Azt szinte senkinek nem kell elmondanom, hogy fürödjön minden nap, és mosson fogat legalább kétszer.

Vigyázz a dezodorokkal és a parfümökkel. Ha ugyanazt az illatot sokáig használod, akkor egy idő után te már nem érzed. A túl erős pacsuli szag másoknak már kellemetlen lehet. Jó módszer, ha pár kedvenc illatodat mondjuk, félévente cserélgeted. Lehetőleg sportolj és aludj eleget, így a külsőd és a belsőd is összhangba kerül.

03.jpg

Fogadd el önmagad

A nőiség azt jelenti, hogy elfogadod magadat, mind testileg, mind lelkileg, mind szellemileg. Hiszen belőled csak egy van, ezért nem lehetsz olyan, mint mások. Ezért vagy különleges, mint minden egyes nő. És ha ezt megérted és megéled, akkor ez látszani is fog.

04.jpg

Légy stílusos

Találd meg azt a stílust, amiben mindig kellemesen és magabiztosan érzed magad. Teljesen mindegy, hogy az a tavalyi, vagy a 10 évvel ezelőtti divat trend. A lényeg, hogy következetesen csináld, sőt diktáld te a divatot. Minden tekintet megakad majd rajtad, ha egy kis egyediséget csempészel az öltözékedbe.

Jó nőnek lenni nem is olyan nagy kihívás. Teremts harmóniát magadban és magad körül. Válj egyedivé és találd meg önmagad! Tartsd szem előtt ezt az élet minden területén, és garantáltan hódítani fogsz.

05.jpg

Blog ajánló: a táskák világa

A bejegyzés trackback címe:

https://cukibagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr968532096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása