Cuki Bagoly

Cuki Bagoly

Vagány táskák Párizs utcáin

2016. február 17. - Cuki Bagoly

Párizst a divat fővárosának is szokták nevezni. Ez nem véletlen, hiszen sorra érik egymást a híres divatházak. De ha az utca emberére, akarom mondani asszonyára vagyunk kíváncsiak, itt akkor sem fogunk csalódni. Lássuk mit tartogatott a 2016-os párizsi divathét a lesifotósok számára.

parizs.jpg

A DIVAT FŐVÁROSA

Párizs legfőképp a divatról és az eleganciáról híres. A divat fővárosában minden nagy divatház képviselteti magát, a Champs-Elyseés-n egymást érik a nevesebbnél nevesebb üzletek. Nem csoda, hogy a francia nőket már messziről felismerni összetéveszthetetlen stílusukról, sikkes és magabiztos megjelenésükről. Az embernek egyből olyan érzése támad, hogy a saját ruhatárát ideje volna lecserélni. Ez vonatkozik a kiegészítőkre is, amelyekre szintén nagy figyelmet szentelnek, hiszen az igazi stílus a részletekben rejlik.
p10.jpg

DIVATHÉT

A párizsi haute couture divathét ebből a szempontból kiemelt eseménynek számít, amit mindig nagy felhajtás övez. A nagy múltú cégek és a fiatal, feltörekvő tervezők egyaránt megmutathatják, hogy mire is képesek. De nem csak ők igyekeznek. Az oda látogató vendégek és az utcán sétáló nők szintén kitesznek magukért. A méregdrága kreálmányokat testközelből kaphatják lencsevégre a lesifotósok, amely képek aztán bejárják a divatlapokat világszerte.

Íme néhány kihívó, meglepő, de mindenképpen figyelemre méltó darab a legutóbbi divathétről. Láthatunk többek között Chanel, Fendi, Dior, Elie Saab, vagy épp Karl Lagerfeld által tervezett táskákat is. Kattints a képre a galéria megnyitásához:

LEGYEN PÁRIZS A TÁSKÁDON

Ha esetleg mi nem is sétálhatunk a francia fővárosban éppen egy lenyűgöző táska költeménnyel, akkor hordjuk Párizst a táskánkon, és egy röpke pillanatra képzeljük oda magunkat, amikor a tükörbe pillantunk.
monimi.jpg
forrás: [link] [link]

Blog ajánló: a táskák világa

A bejegyzés trackback címe:

https://cukibagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr358383026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása