Cuki Bagoly

Monimi Xmas Collection interjú

2017. november 12. - Cuki Bagoly
A Monimi új karácsonyi meglepetés kollekciója kapcsán beszélgettünk Skodák Mónival, amely a hangzatos Xmas Collection - Limited Edition nevet viseli. Honnan is jött az ötlet, és mi a célja a kollekciónak? Most kiderül!
xmas.jpg

Ünnepi elegancia

Milyen apropóból született a Monimi Xmas Collection?

Egyszer azt olvastam, hogy nagy bravúr egy márkánál, ha vadonatúj karácsonyi kollekcióval rukkol elő az ünnepekre! Ebben az évben a Monimi véghezvitte ezt a nagyszerű kihívást. Egy új, karácsonyi, limitált kollekcióval készültem az ünnepekre az elegancia jegyében. Fekete táskákat készítettem többféle fazonban, a modellek mégis összetartoznak, egységet alkotnak.
01.jpg

A fekete 50 árnyalata

Köztudott, hogy a Monimi egy színes világ, a színek és minták kavalkádja jellemzi. Hogyan fér bele akkor egy fekete kollekció ebbe az elképzelésbe?

Bevallom, nagy és kissé nehéz feladatnak tűnt megtervezni ezt az irányvonalat. Mit lehet kezdeni a feketével? - tettem fel magamnak a kérdést. Amikor azonban elővettem a különféle fekete anyagokat, textilbőrt, szöveteket, puha velúr anyagot, csillogó műbőröket, felfedeztem, hogy a feketének rengeteg árnyalata, megjelenési formája lehet. Innentől vált izgalmassá a tervezés folyamata. Magamban a fekete 50 árnyalatának hívtam ezekben a napokban a Monimi műhelyt.
02.jpg

Hiánypótló

Hogyan fogadják szerinted a vásárlók a kollekciót?

Mint azt már előbb említetted, a Monimi-t kifejezetten mintás, színes táskák jellemzik. A vevőink egy része viszont szereti és keresi is a visszafogott minimalizmust. Többen igényelték az olyan modelleket, ami nem annyira feltűnő, könnyebben lehet öltözködni hozzá, de azért egyedi és igényes. Ezt a hiányt szerettem volna pótolni, megoldani ennek a vevőközönségnek a problémáját.
03.jpg

Válj egyedivé!

A téli időszakban, karácsony táján sokan készítenek fekete táskákat. Nem félsz attól, hogy a kollekció beleolvad a tömegbe?

Úgy vélem, hogy a Monimi ezzel a kollekcióval most is teljesíti az egyik fő küldetését. Válj egyedivé! A sok egyhangú fekete táska mellett ezek a táskák nem mindennapiak, nagyon egyediek. Ezt a különbözőséget a nemes anyagok társításával, az aprólékos, kézi munkával varrott, saját tervezésű motívumokkal érem el. A táskák nemcsak szépek, de rendkívül könnyűek és moshatóak, ami nagyon fontos a személyes higiéniában. Egyedülállóan 1 év garanciát is vállalok minden darabra, hiszen gondosan, saját kezűleg készítek el mindet. Így személyesen győződöm meg róla, hogy minden egyes öltés a helyén legyen, és azután is követem a táskák életútját, ha szükséges.
04.jpg

Adni öröm

Kinek a figyelmébe ajánlod a kollekciót és miért?

Azokat a nőket szeretném megszólítani ezzel a kollekcióval, akik egész évben rengeteget dolgoztak, iskolában teljesítettek, vagy éppen gyermeket neveltek és szeretnék megjutalmazni magukat egy szép elegáns táskával, ami majd egész évben elkíséri őket.
Illetve azokat, lehetnek nők és férfiak is, akik olyan dolgot szeretnének ajándékozni, ami különleges, de maradandó. Egy kézműves táska öröm akkor, amikor átadásra kerül, de az év 365 napján is, mindennap, amikor kézbe veszi a szerettünk, mert örömmel gondol majd ránk, hogy íme, ezt tőlünk kapta.
05.jpg

Blog ajánló: a táskák világa

A bejegyzés trackback címe:

https://cukibagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1613250429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.