Cuki Bagoly

Cuki Bagoly

10+1 menő strandtáska

2017. július 05. - Cuki Bagoly
Már javában benne vagyunk a nyárban, de sokan még csak most indulnak jó megérdemelt pihenésükre. Ha nyár, akkor strand. De egy nő itt is mindig divatos szeretne lenni. Egy szép fürdőruha és papucs mellé már csak egy menő strandtáska hiányzik. Nézzük, melyek az idei év trendjei.
10meno.jpg

Trendek és klasszikusok

A strandtáska trendek alapvetően nem nagyon változnak, persze ezzel lehet vitatkozni, de a klasszikus darabok minden évben visszatérnek a kínálatba. A fonott táska, vagy a csíkos matróz stílus pedig szinte soha nem megy ki a divatból. Mégis a legtöbben minden nyáron próbálnak beszerezi valami új, menő szettet, de a külcsín mellett nem árt azért odafigyelni a funkcionális szempontokra is.

beach.jpg

Praktikus és divatos

Egy igazán jó strandtáskának nem csak divatosnak, de praktikusnak is kell lennie. A legfontosabb szempont, hogy minden beleférjen, ami egy kellemes vízparti tartózkodáshoz elengedhetetlen. Jó dolog az is, ha vannak rekeszek, zsebek (lehetőleg kívül is), így könnyebben megtalálod az apró kellékeket. Törölköző, naptej, szemüveg, papucs, pénztárca, mobil, olvasnivaló és még ki tudja, mi mindent kell elnyelnie egy jól sikerült strandtáskának. Minél nagyobb, annál jobb.

Vannak olyan modellek is, amelyek teljes egészében, vagy legalább a bélésük anyagában vízállóak, ami – lássuk be – jól jöhet egy pancsolásra tervezett medence mellett. Az elegánsabb strandtáskákat viszont nem csak a vízparton vethetjük be, de akár az esti vacsorához is magunkkal vihetjük.

A 10 legjobb strandtáska

Magyarországon is nagy a kínálat a nyári szezonárukból, de manapság már a neten bármi beszerezhető, akár külföldről is. Ha igazán divatosak akarunk lenni, érdemes körbenézni több helyen, és többféle stílust megfontolni. A TheGuardian napilap szerint ezek az idei legjobb strandtáskák a nagyvilágban. Te mit szólsz hozzájuk?

+1: Csináld magad strandtáska pólóból

Ha nem akarsz most táskára költeni, akkor is lehetsz menő! Mutatom is hogyan. Kapd elő egy nem használt, de jól kinéző pólódat (ha elég nagy táskát szeretnél, akkor legjobb egy férfi póló, szóval inkább a barátod vagy párod kedvenc pólóját :). Vágd ki a póló nyakát és az ujját, ezek lesznek a táska fülei.
diy1.jpg
A póló alját a képen látható módon vagdosd be kb. 1-1,5 centis csíkokra. Érdemes legalább 10cm-es rojtokat vágni, hogy kényelmesen be tudd kötni. Ízlés szerint lehet hosszabbra is hagyni. A szemben lévő rojtokat szorosan csomózd össze legalább dupla csomóval, de háromszor is meg lehet kötni, ne hogy kibomoljon. És már indulhatsz is a strandra! Kellemes nyaralást kívánok!
diy2.jpg

 

forrás: [link] [link]

Blog ajánló: a táskák világa

A bejegyzés trackback címe:

https://cukibagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6712642461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása