Cuki Bagoly

Cuki Bagoly

Chanel luxus pénztárcák

2016. június 18. - Cuki Bagoly

A Chanel az egyik legnagyobb és legkeresettebb kiegészítőket gyártó márka a világon. Kevesebben tudják, hogy a már ikonikussá vált táskák mellett minden szezonban kihoznak egy lenyűgöző pénztárca kollekciót is. Nézzünk bele az új modellek választékába együtt.
chwallet.jpg

A Chanel az egyik legnagyobb és legkeresettebb kiegészítőket gyártó márka a világon, és ugyan leginkább az ikonikussá vált kézitáskáiról ismert, ez csak a történet egyik része. Minden szezonban kihoznak egy lenyűgöző pénztárca és „egészen-kistáska” kollekciót is. Kérdés, hogy ha megvesszük őket, akkor marad-e még valami, amit bele rakhatunk? :)

Némelyiknél a szerencsétlen kígyóknak és gyíkoknak is meg kellett halnia, de ez persze cseppet sem tántorítja el a Chanel rajongókat, sőt a természetes anyagok még vonzóbbá, és persze értékesebbé teszik az árucikkeket.

Nézzünk bele az új modellek választékába együtt.

forrás: [link]

Blog ajánló: a táskák világa

A bejegyzés trackback címe:

https://cukibagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr558820428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása